Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Beoordeel ons

Traiteur voor uw Personeelsfeest in Maastricht

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in Maastricht?

Uw traiteur voor alle evenementen en feesten in Maastricht

Op zoek naar een Italiaanse traiteur voor personeelsfeesten op thuis in Maastricht met heerlijke en afwisselende Italiaanse buffetten? Dan heeft u met Vinilux Catering de juiste traiteur in huis voor uw partyservice. Vinilux Catering is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Partyservice en traiteur op locatie in Maastricht

Vinilux Catering verzorgt als traiteur en cateraar ook catering op locatie. Catering bij uw bedrijf voor personeelsfeesten of thuis, Italiaansbuffet.nl biedt u de perfecte service aangepast naar uw wens.

Heeft u zin in wat anders? Geen basis catering, dus niet de standaard bitterbal of stamppot? Dan is Italiaanse catering echt wat voor u! Heerlijke Italiaanse gerechten, vers voor u gemaakt en geserveerd op kleine schaaltjes aardewerk uit Italië. Bijvoorbeeld het overheerlijke Italiaanse pasta buffet; Een heerlijk Italiaans pasta buffet dat bestaat uit koude & warme originele gerechten uit Italië

 

Catering Traiteur en partyservice voor uw Borrel in Maastricht?

Zoekt u naar een traiteur voor uw borrel? Wij hebben ook voor deze gelegenheid ook een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdagmiddagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Italiaanse Borrelhapjes menu samengesteld. Deze borrel kunt u ook zelf samenstellen met heerlijke Italiaanse hapjes!

U kunt zich ook laten verrassen

Maar natuurlijk kunnen wij u ook verrassen met verschillende hapjes, wij stellen de Italiaanse borrelhapjes graag voor u samen, u hoeft alleen aan te geven voor hoeveel personen u de borrel wenst en wij zorgen gegarandeerd voor een perfecte mix van heerlijke Italiaanse borrel hapjes.

Bekijk alle referenties