Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Beoordeel ons

Italiaanse traiteur Heemstede

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in Heemstede?

Heeft u iets te vieren en wilt u uw gasten voorzien van een heerlijk Italiaans Buffet in Heemstede? Heeft u een personeelsfeest of een ander evenement op de planning staan? Vinilux Catering biedt u als traiteur de beste partyservice met de lekkerste buffetten op het gebied van Italiaans eten op elke locatie in Nederland. Neem een kijkje op de traiteur buffettenpagina en kies uit een breed assortiment van heerlijke Italiaanse buffetten en hapjes.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Italiaanse traiteur partyservice in de regio Heemstede

Op ieder gewenste locatie in Heemstede serveert Vinilux traiteur. Of het nou een bedrijfsfeest of een evenement waar een traiteur nodig is, wij zijn graag van de partij. Waar uw feest of evenement zich ook mag bevinden, geen locatie is ons te gek. Wilt u misschien een anders samengesteld Italiaans buffet dan wij op onze website aanbieden, dat kan! Neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk tot de beste oplossing kunnen komen.

Wij luisteren naar uw wensen

Wilt u misschien een anders samengesteld Italiaans buffet dan wij op onze website aanbieden, dat kan! Neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk tot de beste oplossing kunnen komen.

Kies Vinilux Italiaans traiteur voor een geslaagd buffet in Heemstede

Naast de partyservice traiteur dat wij op locatie serveren, zorgen wij ook voor een gastvrouw of gastheer die het buffet op locatie op kleurrijk traditioneel aardewerk presenteert en het eten voor u uitserveert. Een hoge partyservice hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij willen uw lasten verlichten, zodat u kunt gaan genieten van uw feest.

Bekijk alle referenties