Social Beoordelingen
4.86
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Beoordeel ons

Partyservice Catering

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Partyservice voor al uw feesten

Een bedrijfsfeest, verjaardagen, een tuinfeestje, iedereen heeft wel eens een evenement. Of het nou in de stad, op het platteland, thuis of op een mooie locatie is, iedereen doet het weer net iets anders waardoor ieder feest uniek is. Sommigen pakken het grootschalig aan, anderen houden het liever klein. Echter hebben deze feesten en events twee zaken gemeen, namelijk dat er veel mensen aanwezig zijn en dat zij allemaal zin hebben in heerlijk eten. Iedereen heeft zijn of haar eigen smaak. Sommigen houden Italiaanse gerechten, anderen van Spaanse Tapas. Wat de voorkeuren van u en uw gasten ook zijn, met Vinilux Catering is altijd voor ieder wat wils!

Bij alle feesten en partijen biedt Vinilux Catering zijn partyservice aan op locatie. Of uw event nou in Rotterdam, Den Haag of Haarlem is, ons partyservice team levert heerlijke Italiaanse gerechten en catering voor uw evenement. Heeft u een zakelijke meeting met uw collega’s en wilt u uzelf en uw collega’s verrassen met verse hapjes? Kies dan voor de Italiaanse Borrelhapjes. Of heeft u wellicht een verjaardag van familie, vriend of collega die nog een cateraar mist, laat Vinilux Catering dan de jarige job en alle andere gasten verblijden met een heerlijke Italiaanse Pasta Buffet De Luxe. Wat uw feest en locatie ook is, Vinilux Catering biedt voor ieder partij een hooggewaardeerde partyservice op locatie dat past bij uw feest en wensen.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Partyservice voor uw evenement

Of het evenement nou puur uit gezelligheid is of dat het om een zakelijke meeting gaat, een evenement brengt mensen bij elkaar. Ieder event is uniek met ieder eigen details en wensen, ons partyservice houdt graag rekening hiermee door te voldoen aan uw wensen. Ons partyservice team helpt u graag met de catering van heerlijke en verse Italiaanse gerechten. Eén van onze kernwaarden is dat wij pas tevreden zijn als u dat bent. Klanten die u voorgingen waarderen onze professionele partyservice. Wij geloven dat uw wensen op de eerste plek komen, daarom stellen wij onszelf erg flexibel op met onze catering zodat wij altijd iets kunnen bieden dat bij uw feest en locatie past. Neem contact met ons op om verdere details te bespreken voor de catering, dan zorgen wij dat uw partij, feest of evenement wordt voorzien van een professionele en hooggewaarde partyservice.

Top 3 redenen waarom eerdere klanten kozen voor de partyservice van Vinilux Catering

  1. Meer dan 10 jaar ervaring in partyservice
  2. Vinilux werkt met alleen verse ingrediënten!
  3. Partyservice op elke locatie

Met meer dan 10 jaar ervaring in partyservice voor elke feest en partij weet Vinilux telkens weer iets neer te zetten voor klanten in alle steden en regio’s. Door telkens de lat hoger te leggen weet Vinilux bij ieder event een professionele partyservice neer te zetten, ook voor uw event. Of u nou een bedrijfsborrel, kerstfeest of VrijMibo wilt organiseren, wij staan voor u klaar! Klik op de onderstaande button en bekijk de Italiaanse buffetten uit ons assortiment die wij beschikbaar stellen voor uw evenement. Met onze flexibele partyservice passen wij ons graag aan uw wensen. Wij bespreken graag alle details met u voor de kleine details. Klik op de onderstaande button om alle buffetten uit ons assortiment te bekijken.

 

Wij leveren partyservice op alle evenementen.

Klanten die u voor gingen, vroegen ons als hun cateraar voor feesten zoals:

Geef uw gegevens door door het formulier in te vullen. Ons partyservice team neemt daarna spoedig contact met u op. Daarbij bespreken wij graag met u de details en kunt u uw wensen met ons delen voor uw event, partij of evenement.

Bekijk alle referenties