Social Beoordelingen
4.86
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Beoordeel ons

Italiaanse Walking dinner

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Bent u opzoek naar een Italiaanse traiteur die uw walking dinner tot in de puntjes verzorgt, dan bent u bij Vinilux Catering aan het juiste adres! Wij serveren u en uw gasten tijdens de walking dinner heerlijke gerechten die gemaakt worden van verse ingrediënten.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Wat is een walking dinner?

Een walking dinner is een unieke vorm van dineren. U bent niet gebonden aan uw zitplaats, u kunt vrij gaan en staan waar u maar wilt tijdens het eten. Dit biedt het voordeel dat u met verschillende mensen in contact kunt komen. U loopt gerust met uw eten in uw hand door de zaal heen. Zo kunt u met iedereen bijkletsen of netwerken.

Een gezellige en smaakvolle avond

U en uw gasten kunnen focussen op een gezellige en smaakvolle avond. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Zo zorgt Vinilux Catering voor heerlijke Italiaanse hapjes en gerechten die u en uw gasten kunnen nuttigen. Uiteraard houden wij hierbij rekening dat één hand bezet is met het vasthouden van het bord. De gerechten zijn daarom simpel met een lepel of vork te nuttigen. Met culinaire hoogstandjes verrassen wij iedereen en zorgen wij voor een onvergetelijke avond.

Een Italiaanse walking dinner van hoge kwaliteit

Vinilux Catering werkt uitsluitend met verse ingrediënten. Zo garanderen wij dat u en uw gasten heerlijke hapjes krijgen geserveerd van hoge kwaliteit. Natuurlijk houden wij graag rekening met uw wensen. Mocht u allergieën of speciale wensen hebben, geef dat aan ons door. Los van een Italiaanse walking dinner regelen wij ook de catering voor events zoals:

Bedrijfsfeesten

Bruiloften

Nieuwjaarsborrels

Mocht u opzoek zijn naar een Italiaanse traiteur die al uw zorgen uit handen neemt en heerlijke gerechten op tafel serveert voor u en uw gasten, dan staat Vinilux Catering voor u klaar. Bekijk al onze buffetten en neem contact met ons op. Vinilux Catering helpt u graag voor een onvergetelijke avond.

Bekijk alle referenties