Onderdeel van Vinilux Catering

Italiaanse Catering Hoofddorp
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in Hoofddorp?

Italiaans buffet en catering Hoofddorp

Zoekt u een cateraar in hoofddorp en denkt u daarbij aan een Italiaans buffet, dan bent u bij Vinilux Catering op het juiste adres. Vinilux catering verzorgt al jarenlang heerlijke Italiaanse buffetten op feesten en evenementen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Italiaans buffet op locatie Hoofddorp

Vinilux Catering verzorgt de catering op locatie in Hoofddorp. Geeft u bijvoorbeeld een gezellig feest thuis met familie en vrienden of geeft u op kantoor een bedrijfsfeest voor alle werknemers, waarbij een Italiaans buffet of hapjes worden gewenst? Vinilux Catering zal op de voor u gewenste locatie cateren. Italiaansbuffet.nl heeft een uitgebreid assortiment aan Italiaanse buffetten. Kijk op de buffetten pagina om te kiezen uit de verschillende typische Italiaanse buffetten.
Bestellen is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Italiaans buffet op onder andere:

Italiaans buffet voor uw feesten en evenementen in Hoofddorp

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor Italiaanse borrelhapjes. Ideaal voor bij uw receptieborrel of verjaardagsfeest. Iets andere ideeën over de invulling? Wij denken graag met u mee, zodat we kunnen bijdragen aan een geslaagd feest. Plaats dus uw bestelling op onze website en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Kijk op de contact pagina om contact met ons op te nemen.

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.