Onderdeel van Vinilux Catering

Italiaanse Catering in Haarlem
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in Haarlem?

Catering Haarlem? Vinilux Catering Haarlem verzorgt uw Italiaanse buffet, óók bij u, thuis of op kantoor!

Voor Catering in Haarlem bent u bij Vinilux Catering aan het juiste adres. Vinilux Catering zorgt voor de lekkerste Italiaanse gerechten op uw bedrijfsfeest of een ander gezellig event in Haarlem! Dus wilt u uw collega’s verrassen, kies dan voor een overheerlijke Italiaans buffet bij het feest van uw bedrijf.

Vilux Party Catering uit Haarlem is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, bedrijfsfeest of themafeest is: Vinilux Party Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen. Kijk op de buffettenpagina en kies uit een breed assortiment van heerlijke Italiaanse buffetten en hapjes.

Catering Party service Haarlem voor onder andere

 • Bruiloft
 • Receptie
 • Bedrijfsfeest
 • Personeelsfeest
 • Tuinfeest
 • Uitvaart
 • Verjaardag
 • Housewarming
 • Afstuderen
 • Kerst
 • Opening
 • Kerstfeest
 • Partyservice
Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Italiaanse catering voor bedrijfsfeesten en evenementen in Haarlem

Wilt u bedrijsfeest organiseren voor uw collega’s op het werk, is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Vinilux Catering maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. We nemen bovendien het nodige regelwerk uit handen wat betreft meubilair en glaswerk. Vinilux Party Catering staat voor kwaliteit en gemak. Het enige wat u nog zelf hoeft te doen is…. Genieten! Heeft  u een wens anders dan wij op onze website aanbieden, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest of evenement.

Catering Italiaanse buffetten Haarlem en Omstreken

Haarlem is naast Maastricht een van de Culinaire steden van Nederland. U vindt er tal van restaurants en bars. Met zijn vele tuinen en gezellige buurten is het een stad om gezellig met vrienden en familie een feest thuis te organiseren. Vinilux catering is al een bekend gezicht bij vele haarlemmers , o.a. hebben wij vier keer meegedaan aan Haarlem Culinair.

Ook voor bedrijven is Haarlem een ideale stad; de historische binnenstad biedt plaats aan vele bijzondere ondernemingen en op één van Nederlands beste bedrijventerreinen, de Waarderpolder, zijn de meest uiteenlopende bedrijven te vinden.

Catering in Noord Holland, te Haarlem

Vinilux Catering is een cateringbedrijf met een ruime ervaring in Noord-Holland. Wij verzorgen lunches voor diverse grote en kleine bedrijven. En menig bedrijfsfeest is door ons opgevrolijkt met een hapje en een drankje, of een overvloedig buffet. Heeft u wel zin een feestje of bent u van plan uw bruiloft te vieren in Haarlem?

Vinilux Catering zorgt ervoor dat al uw catering wensen smakelijk worden ingevuld.

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.