Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Beoordeel ons

Italiaanse Catering en Buffetten Den Helder

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in Den Helder?

Bent u opzoek naar een cateraar voor uw feest en wilt u een keer wat anders dan de standaard buffetten? Kies dan voor een Italiaans buffet bij Vinilux Catering! Vinilux Catering verzorgt complete Italiaanse buffetten en hapjes voor feesten en evenementen op uw gewenste locatie. Oriënteert u zich op uw gemak door de Italiaanse buffetten, zodat u een indicatie van ons heerlijke aanbod heeft.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Italiaanse catering op locatie in Den Helder

Den Helder bekend als de kop van Noord-Holland en thuisbasis van de Koninklijke Marine. Waar of wat voor feest u ook besluit te organiseren in Den Helder. Vinilux Catering biedt u de perfecte service op locatie. Bedrijfsfeest? Bruiloft? Verjaardag? Geen probleem! Over de presentatie van het eten hoeft u ook niet te twijfelen, om in de Italiaanse sferen te blijven bieden wij onze hapjes aan op Italiaans aardewerk en het eten wordt uitgeserveerd door onze gastvrouwen en gastheren.

 

ItaliaansBuffet.nl catering op al uw feesten waaronder:

 

Italiaans buffet voor uw feesten en evenementen in Den Helder

Iets andere ideeën over de invulling? Wij denken graag met u mee, zodat we kunnen bijdragen aan een geslaagd feest. Plaats dus uw bestelling op onze website en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bekijk alle referenties