Onderdeel van Vinilux Catering

Italiaanse catering Amsterdam, ook voor uw bedrijsfeest!
Italiaansbufffet.nl wordt beoordeeld met 5/5

Catering in Nederland
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Bent u op zoek naar een Italiaanse Traiteur of Catering in Amsterdam en omstreken? Woont u in de buurt of in de regio Amsterdam? Dan verzorgen wij ook een Italiaanse Catering bij u op het werk, bij uw evenement of aan huis!

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Italiaanse catering en partyservice op locatie in mooi Amsterdam, ook voor bedrijfsfeesten!

Vinilux draait al meer dan 10 jaar Italiaanse Cateringen in en rondom Amsterdam. Het maakt niet uit wat voor voor feest, partij of evenement u organiseert in Amsterdam. Vinilux catering levert u op elke gewenste locatie een Italiaanse catering in Amsterdam. Het maakt niet uit of u in een zaal van dierentuin Artis, in een prachtig grachtenpand aan de gracht of op een groot evenement in de Amsterdam RAI een Italiaans buffet of fingerfood nodig hebt, Vinilux serveert u met heerlijk Italiaans eten. Wij cateren onze Italiaans buffetten natuurlijk ook gewoon aan huis. Ook in 2016 staan wij voor u klaar om uw bedrijfsfeest of evenement te voorzien van een professionele Italiaanse catering.

De buurten in Amsterdam waar wij o.a. onze Italiaanse buffetten en catering aanbieden:

  • Italiaanse Catering in de Bijlmer
  • Italiaanse Catering aan het IJ
  • Italiaanse Catering binnen de grachtengordel
  • Italiaanse Catering in Amsterdam-Noord
  • Italiaanse Catering in Amsterdam-Oost
  • Italiaanse Catering in Osdorp
  • Italiaanse Catering in de Jordaan

 

Italiaanse party catering op events en partijen in Amsterdam

Er zijn veel verschillende soorten evenementen waarbij Vinilux met een Italiaanse catering net een extra dimensie kan creëren. Deze evenementen kunnen zowel kleinschalig als grootschalig zijn. Het minimum aantal personen dat wij hanteren is 25. Om u op ideeën te brengen hebben we hieronder verschillende gelegenheden gezet waarbij wij regelmatig catereren.

Bekijk alle referenties

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.