Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Beoordeel ons

Italiaanse catering Amsterdam, ook voor uw bedrijsfeest!

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een Italiaanse Catering in Amsterdam en omstreken? Woont u in de buurt of in de regio Amsterdam? Dan verzorgen wij ook een Italiaanse Catering bij u op het werk, bij uw evenement of aan huis!

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering Amsterdam

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je iets speciaals voor familie en vrienden organiseren? Eens iets anders dan kip, patat en appelmoes? Je zult je gasten en kinderen een groot plezier doen met het inhuren van Vinilux Catering in Amsterdam. Zij bieden diverse soorten Italiaanse buffetten aan met elk hun eigen unieke authentieke gerechten. Een leuk en origineel idee om ook kinderen te plezieren is het Italiaanse pasta buffet. Dit buffet is een complete maaltijd. Heerlijk genieten van Italiaanse salades en pasta gerechten. Het pasta buffet bestaat zowel uit koude als warme gerechten. Kinderen en volwassenen kunnen genieten van heerlijke pasta gerechten zoals spaghetti met gehaktballetjes. Of een traditionele lasagne met tomatensaus en parmezaanse kaas. Vinilux Catering levert op elke locatie mogelijk in Amsterdam. Het maakt niet uit of je drie hoog achter in de Pijp woont of luxueus in een grachtenpand aan de Prinsengracht, elk evenement wordt tot in de puntjes verzorgt. Je hoeft zelfs het servies niet schoon terug te geven. Het servies wordt gespoeld opgehaald zodat je optimaal van het feest kunt genieten. Wil je de avond nog meer cachet geven dan kun je ook uitpakken met het het luxe pasta buffet. Dit betreft een complete maaltijd. Tijdens dit buffet genieten jouw gasten van Italiaanse salades en pastagerechten. Een luxe buffet dat bestaat uit koude & warme originele gerechten uit Italië. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een koude pastasalade met tonijn en rode ui en zwarte olijven. Ook staan er diverse soorten warme pastagerechten op tafel. Geniet van een penne pasta met Bolognesesaus of kies voor een vegetarische optie en neem de ravioli met zongedroogde tomaat en mozzarella. Ook aan de liefhebber van vis en schaaldieren is er gedacht. Zij kunnen zich verheugen op de spaghetti met scampi’s en courgette. Bij al deze heerlijkheden worden er ook diverse soorten knapperig brood en olijfolie geserveerd. Je waant je die avond voor even in het mooie Italië.

Italiaanse catering en partyservice op locatie in mooi Amsterdam, ook voor bedrijfsfeesten!

Vinilux draait al meer dan 20 jaar Italiaanse Cateringen in en rondom Amsterdam. Het maakt niet uit wat voor voor feest, partij of evenement u organiseert in Amsterdam. Vinilux catering levert u op elke gewenste locatie een Italiaanse catering in Amsterdam. Het maakt niet uit of u in een zaal van dierentuin Artis, in een prachtig grachtenpand aan de gracht of op een groot evenement in de Amsterdam RAI een Italiaans buffet of fingerfood nodig hebt, Vinilux serveert u met heerlijk Italiaans eten. Wij cateren onze Italiaans buffetten natuurlijk ook gewoon aan huis. Ook in 2016 staan wij voor u klaar om uw bedrijfsfeest of evenement te voorzien van een professionele Italiaanse catering.

De buurten in Amsterdam waar wij o.a. onze Italiaanse buffetten en catering aanbieden:

  • Italiaanse Catering in de Bijlmer
  • Italiaanse Catering aan het IJ
  • Italiaanse Catering binnen de grachtengordel
  • Italiaanse Catering in Amsterdam-Noord
  • Italiaanse Catering in Amsterdam-Oost
  • Italiaanse Catering in Osdorp
  • Italiaanse Catering in de Jordaan

 

Italiaanse party catering op events en partijen in Amsterdam

Er zijn veel verschillende soorten evenementen waarbij Vinilux met een Italiaanse catering net een extra dimensie kan creëren. Deze evenementen kunnen zowel kleinschalig als grootschalig zijn. Het minimum aantal personen dat wij hanteren is 25. Om u op ideeën te brengen hebben we hieronder verschillende gelegenheden gezet waarbij wij regelmatig catereren.

Bekijk alle referenties