Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Beoordeel ons

Italiaanse Cateraar en Traiteur Middelburg

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in Middelburg?

Zoekt u een ervaren traiteur of cateraar die voor allerlei gelegenheden de catering verzorgt in de regio Middelburg? Dan hoeft u bij deze niet meer verder zoeken. Vinilux Catering verzorgt al jaren Italiaanse buffetten op verschillende feesten en evenementen. Denk hierbij aan personeelsfeesten, kerstborrels, partyservice en nog veel meer. Graag bieden wij onze diensten ook aan u aan. Het enige wat u hoeft te doen is het bestelformulier in te vullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Italiaanse Catering verzorgt de partyservice voor u in Middelburg

Vinilux Catering verzorgt de partyservice als traiteur en cateraar op de locatie naar wens, bij uw bedrijf of thuis. Italiaansbuffet.nl biedt u de perfecte service op maat. Bent u toe aan iets anders? Wilt u uw gasten overrompelen met heerlijke gerechten? Geen doorgaans buffet, maar een buffet geheel in Italiaanse sferen? Dan is Italiaanse Buffet catering waar u zijn moet. Vers voor u bereide Italiaans gerechten, geserveerd op speciale serveerschaaltjes van aardewerk.

Traiteur voor uw Borrel in Middelburg?

Op zoek naar een traiteur of cateraar voor uw bedrijfsfeest, borrel of catering op locatie in Middelburg? Onze partyservice heeft voor elke gelegenheid een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdag middagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Italiaanse Borrelhapjes menu samengesteld. Deze borrel kunt u ook zelfs samenstellen! Maar natuurlijk kunt u zich ook laten verrassen met verschillende hapjes, wij stellen het graag voor u samen. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens versturen via het contact formulier en aangeven voor hoeveel gasten het is, en wij doen de rest. Met Italiaansbuffet.nl heeft u een heerlijke borrel met antipasti en fingerfood!

Italiaansbuffet.nl uw Italiaanse traiteur!

Bent u van plan een event of partij te organiseren in Middelburg? Heeft u wat extra hulp nodig of bent u op zoek naar een partner die de zorg uit handen neemt? Neem dan gerust contact met ons op, we overleggen het graag met u over de beste oplossing voor uw event. Deze bedrijven gingen u voor.

Catering Italiaans Buffet in Middelburg biedt o.a.:

Bekijk alle referenties