Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Beoordeel ons

Italiaans Buffet Traiteur

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Een kerstfeest, verjaardag, een bruiloft, iedereen heeft wel eens een evenement. Sommigen hebben het in de kerk, op een boot, op een mooie locatie of natuurlijk gewoon lekker thuis. Ieder evenement is uniek en wordt anders aangepakt en georganiseerd. De één houdt van een grootschalig feest, de ander houdt het liever klein en gezellig. Wat uw evenement ook is, het is pas compleet met heerlijk eten. Of u voor uw event liever verse Italiaanse gerechten of Spaanse Tapas wilt, Vinilux Catering helpt u graag als cateraar en traiteur. Wij hebben voor ieder wat wils. Heeft u speciale wensen voor de catering voor uw feest of partij? Geef het aan ons door! Wij passen ons graag aan uw wensen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Traiteur en cateraar op uw evenement

Bij al uw evenementen en feesten biedt Vinilux Catering zijn diensten als cateraar en traiteur aan op locatie. Of uw event nou in Amsterdam, Den Haag of Utrecht is, Vinilux staat voor u als cateraar en traiteur klaar om u te voorzien van versie en heerlijke Italiaanse gerechten. Staat er een zakelijke meeting met uw collega’s op de planning en wilt u uw collega’s verrassen met iets anders en lekkers? Kies voor de Italiaanse Borrelhapjes. Uw collega’s zullen het verrassende buffet zeker waarderen. Heeft u een bruiloft van een vriend, familie of collega en mist er op dit event nog een traiteur? Laat Vinilux Catering u de catering zorgen uit handen nemen, wij voorzien uw gasten met onze verse Italiaanse gerechten. Een populaire keuze uit ons assortiment is de heerlijke Italiaanse Pasta Buffet De Luxe. Wat uw evenement en locatie ook mocht zijn, Wij bieden voor u en uw gasten voor ieder partij een professionele traiteur die met u meedenkt en aan uw wensen voldoet.

Ieder evenement is uniek in zijn soort. Sommigen zijn puur uit gezelligheid, anderen hebben een zakelijkere achtergrond. Wat uw event ook mocht zijn, wij staan voor u klaar als cateraar en traiteur. Vinilux Catering helpt u in de catering door aan uw wensen te voldoen. Heeft u bepaalde wensen, geef het aan ons door! Dan houden wij daar rekening mee met de catering van verse Italiaanse gerechten van uw evenement. Onze belangrijkste kernwaarden is wij pas tevreden zijn als u dat bent. Eerdere klanten waarderen dit enorm en hebben ons daarom erg hoog staan als traiteur en cateraar. Door onze flexibele catering weten wij ons altijd aan te passen aan uw event, locatie en wensen.

Top 3 redenen waarom eerdere klanten kozen voor Vinilux Catering als hun traiteur en cateraar

 1. Meer dan 12 jaar ervaring in catering
 2. Alleen verse ingrediënten!
 3. Traiteur en cateraar op elke locatie

Met meer dan 12 jaar ervaring in traiteur zijn voor verschillende feesten en partijen, weet Vinilux hoe zij hun klanten het beste kunnen helpen. Door telkens de lat hoger te leggen weet Vinilux Catering steeds weer een professionele Italiaanse catering neer te zetten en gasten te verwennen met heerlijk eten. Of u nou een kerstborrel, tuinfeest of VrijMibo wilt organiseren, wij staan voor u klaar! Klik op de onderstaande button om de pagina met verschillende Italiaanse buffetten te komen. Ons assortiment is uiteraard erg flexibel en kan zich aanpassen aan uw wensen. Wij nemen graag met u alle details door voor uw event. Geef ons uw wensen door en wij passen ons daar op aan! Klik op de onderstaande button en bekijk ons assortiment aan verse Italiaanse hapjes en buffetten.

 

Als traiteur leveren wij catering op al uw evenementen.

Bedrijven en klanten die u voor gingen, vroegen ons als hun Italiaanse traiteur voor feesten zoals:

 • Jubileum feesten
 • Tuinfeesten
 • Housewarming party’s
 • Zomerfeesten
 • Bruiloften
 • Bedrijfsfeesten
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Verjaardagsfeesten
 • Openingen
 • Partijen
 • Kerstfeesten

Vul het bestelformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Hierbij kunnen verdere details en wensen besproken en doorgegeven worden. Door de lat steeds hoger te leggen zal ons partyservice team alles op alles zetten om uw partij, feest of event te voorzien van heerlijke en verse Italiaanse gerechten.

Bekijk alle referenties