Onderdeel van Vinilux Catering

Italiaans buffet aan huis
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Voor een heerlijk buffet hoeft u niet het huis uit te gaan. U kunt heerlijk met uw gasten thuis aan tafel zitten en genieten van een buffet dat voor u wordt geregeld. Zo hoeft u zelf niets voor te bereiden en kunt u focussen op een gezellige en smaakvolle avond.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Italiaanse buffetten

Wanneer u gasten over de vloer krijgt, staat dat garant voor een gezellige avond. Echter komen er wel voor zorgen bij kijken. Wat voor eten serveer ik, hoe doe ik dat met de afwas en hoe kan ik zowel mijn gasten ontvangen als in de keuken staan? Gelukkig bieden wij voor deze problemen een oplossing. Met onze professionele Italiaans buffet aan huis service nemen wij uw zorgen uit handen. Wij zorgen dat er heerlijke Italiaanse gerechten op tafel komen te staan terwijl u en uw gasten bijkletsen aan tafel. Uw gedachten hoeven geen moment af te dwalen naar het moeten koken of het doen van de afwas. Samen zorgen wij voor een perfecte en smaakvolle avond!

Italiaanse catering aan huis

Bent u op zoek naar een Italiaanse traiteur die een heerlijke Italiaanse catering aan huis levert. Dan bent u hier aan het juiste adres! Met heerlijke en afwisselende Italiaanse buffetten heeft u met Vinilux Catering de juiste traiteur in huis gevonden. Voor elk gewenst feest verzorgen wij een culinaire avond met diverse hapjes en gerechten. Mocht u allergieën of speciale wensen hebben, dan houden wij hier graag rekening mee. Zo maken wij er samen een onvergetelijke avond van. Wij kunnen het buffet voor u samenstellen, rekening houdend met uw wensen. Een absolute aanrader is de Milano salade. Hierin zitten Italiaanse gedroogde tomaten, champignons, olijven, gorgonzola en balsamicodressing.

Uitstekende service en hoge kwaliteit

Vinilux Catering werkt met verse ingrediënten. Zo garanderen wij dat u en uw gasten heerlijke hapjes krijgen geserveerd van hoge kwaliteit. Het leveren van een uitstekende service met hoge kwaliteit gerechten zit onze bedrijfscultuur. Naast een Italiaans buffet aan huis doen wij de catering voor evenementen zoals:

Bedrijfsfeesten

Bruiloften

Nieuwjaarsborrels

Mocht u opzoek zijn naar een Italiaanse traiteur die al uw zorgen uit handen neemt en heerlijke gerechten op tafel serveert voor u en uw gasten, dan staat Vinilux Catering voor u klaar. Bekijk al onze buffetten en neem contact met ons op. Vinilux Catering helpt u graag voor een onvergetelijke avond.

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.

logo

10% korting in november 2018

Boekt u in november bij ons een Catering, dan krijgt u 10% korting op de volledige boeking.

Catering moet plaats vinden voor 1 december 2018.

Catering Aanvragen