Het advies van de overheid is 6 personen, maar bij een evenement zijn maximaal 100 personen toegestaan binnen en 200 personen buiten. We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk. Direct een offerte aanvragen

Haarlem Culinair

Vers bereid op locatie
23+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Levering in heel Nederland!

Culinair in Haarlem met Haarlem Culinair

Wie uit Haarlem komt, of wie er wel eens in Haarlem is geweest kent Haarlem Culinair. Het evenement in Haarlem als het gaat over heerlijke hapjes, lekker eten en drinken en gezelligheid.

Naast dat we graag willen laten zien welke italiaanse catering in Haarlem wij aanbieden, vertellen we graag wat meer over dit event.

Tijdens dit evenement wat jaarlijks plaatsvindt zijn er verschillende bedrijven die hun culinaire kookkunsten laten zien. Denk onder andere aan de restaurants:

  • Brick (Van bitterbal tot oesters, maar met een Brickse twist”)
  • Dijkers (De leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels zorgen voor een huiselijke sfeer.)
  • Fris (Een eerlijke keuken waar uitsluitend met verse producten van de beste leveranciers en uit eigen tuin wordt gewerkt.)
  • De Jopenkerk (Laat je verleiden door verfijnde bier-spijscombinaties. Jopen licht op Haarlem Culinair 2016 zijn vier locaties op gastronomische wijze uit.)
  • ML (De ambiance in restaurant ML is een combinatie van klassiek en modern en de keuken biedt exclusieve producten en veel smaaksensaties.)
  • Napoli (Al meer dan 25 jaar een begrip in Haarlem. Nieuw op Haarlem Culinair!)
  • Ratatouille (Welkom bij Ratatouille Food and Wine, het restaurant in Haarlem met de moderne Franse keuken in de nieuwe realiteit van vandaag.)

Wanneer is Haarlem Culinair?

Dit jaar vind het evenement plaats op 4,5,6 en 7 augustus.

Wat ontbreekt er nog op dit mooie evenement?

Op dit mooie evenement ontbreekt een mooie plaats voor cateraars. Hier kunnen verschillende cateraars dan aten zien welke skills zij in huis hebben, laten zien waar zij echt goed in zijn, welke heerlijke Italiaanse hapjes catering in Haarlem wij aanbieden en nog veel meer.

Haarlem culinair catering haarlem

Passie en zorg voor de Italiaanse keuken en catering

De Italiaanse keuken is een van de lekkerste keukens ter wereld. Voor iedereen wat wils, zowel lekkere vlees, vis, en vegetarische gerechten. Ons Italiaanse concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet.

Vraag offerte aan
Of neem contact met ons op.
logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.