Gouda

Vers bereid op locatie
23+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Levering in heel Nederland!

Een heerlijke catering bij u op locatie? Vinilux Catering is dé Italiaanse Traiteur van Nederland en verzorgt graag de beste hapjes bij u tuis of op kantoor in Gouda. Een Italiaanse catering aan huis, koude en warme hapjes, verse salades tot walking dinner. Wij zijn de cateraar voor thuis en op kantoor.
Bekijk de 5 voordelen van Italiaans Buffet.nl

Walking dinner Gouda

Een walking dinner voor uw gasten in Gouda? Als traiteur bieden wij u graag de mogelijkheid om uw buffet te presenteren als walking dinner. Een walking dinner is een steeds vaker voorkomende vorm van catering. Het is een originele en sociale aangelegenheid. Een walking dinner is een andere vorm dan een buffet. Een buffet staat klaar op 1 vaste locatie, vaak aan de randen of in het midden van een evenementenlocatie. Met een walking dinner wordt het buffet als het ware uitgedeeld aan uw gasten. Wij lopen de hapjes rond tijdens het feest en uw gasten krijgen zo alles te proeven van het hele buffet.

Het biedt uw gasten een andere ervaring tijdens uw partij. Uw gasten zijn namelijk niet gebonden aan één zitplaats. Daardoor kunnen zij alle aanwezigen spreken. Zo ervaart iedereen het als een geweldig feest. Let op, een tafel indeling is bij het organiseren van uw event dus niet nodig, u kunt zich richten op de aankleding en hapjes.

Bekijk het hapjesbuffet dat u op aanvraag kunt inzetten als walking dinner.

Traiteur aan huis in Gouda

Wilt u het hapjesbuffet van de restaurants bij u in de buurt ook thuis of op kantoor ervaren? Dat kan met Vinilux Catering als uw Italiaanse Traiteur. Van koud buffet tot walking dinner, van pizza tot pasta en van kantoor tot bruiloft. Wij verzorgen de catering op al uw evenementen.

Een catering aan huis in Gouda, wat komt daar bij kijken? Als eerst wilt u weten hoeveel gasten u ongeveer verwacht op uw feest. En wat voor Italiaanse hapjes en gerechten wilt u uw gasten serveren? Culinaire hapjes of friet? Heerlijke pasta gerechten of liever wat fingerfood en losse hapjes? Hier kunt u alle buffetten bekijken die wij u te bieden hebben.

Als u een keuze heeft kunnen maken, bijvoorbeeld het heerlijke Pasta de luxe buffet, dan kunt u geheel vrijblijvend en gratis een catering en traiteur offerte aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Daarbij ontvangt u van ons een passende offerte. Graag vernemen wij of u eventuele allergieën of speciale wensen heeft, hier zullen wij dan uiteraard rekening mee houden.

Wist u dat? In Gouda leveren wij ook heerlijke Italiaanse dessers en een Italiaans kaasplankje bij de catering.


Gouda is een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad telde in 2017 ongeveer 71.916 inwoners. Gouda ligt bij de samenvloeiing van de rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel. De naam Gouda verwijst daarom ook naar de rivier de Gouwe. De stad is onderdeel van de metropoolregio Randstad en ligt in het landelijk gebied: het Groene Hart.  Gouda is altijd een rijke stad geweest en dat is ook te merken als u een bezoekje brengt aan het historische centrum van de stad. Daarnaast is de stad natuurlijk bekend om zijn Goudse kaas. Vinilux komt graag een keertje langs om de catering te verzorgen op locatie.

Catering Service

Vinilux Party Catering is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen. Of het nu voor buffet aan huis, nieuwjaarsborrel, personeelsfeest, housewarming of ander themafeest is: Vinilux Party Catering zorgt ervoor dat uw gasten niets te kort komen. Neem gerust een kijkje bij de buffetten en kies uit een breed assortiment van heerlijke Italiaanse buffetten en hapjes.

Catering en Traiteur in Nederland

In elke stad en elk dorp in Nederland zijn er echte smaakproevers. Mensen die willen genieten van smaak en dit graag willen delen met hun gasten. Ook bij u in Gouda zijn wij al geweest. Graag leveren wij ook de catering als traiteur bij u aan huis. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als traiteur?

Neem gerust contact op of plaats een vrijblijvende aanvraag voor een heerlijk buffet.

Vijf voordelen voor het kiezen voor ItaliaanseTraiteur.BE

1. Altijd bij u in de buurt. Wij leveren in heel Nederland, dus ook bij u in Gouda!
2. Heerlijke verse Italiaanse ingrediënten. Het enige wat overjarig is, is de heerlijke Italiaanse kaas.
3. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u helpen een onvergetelijke dag te maken.
4. Afspraak is Afspraak. Wat u besteld, dat krijgt u ook. Alleen wat extra service, maar dat geven wij er graag bij.
5. Al meer dan vijf jaar de #1 traiteur in Gouda.

Benieuwd naar wie u al voor gingen? Met meer dan 200 cateringen per jaar hebben we een aardig bestand opgebouwd van trouwe opdrachtgevers. Gaan wij ook met u samenwerken?

Bekijk alle referenties