Social Beoordelingen
4.86
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Beoordeel ons

Event catering & Party catering

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Verjaardagen, een bruiloft, een bedrijfsfeestje, iedereen heeft wel iets te vieren. Thuis of op een mooie locatie, groot of klein, iedereen doet het weer net iets anders. Wat wel altijd hetzelfde is,  is dat iedereen lekker eten wilt. Ieder persoon heeft zijn of haar eigen smaak. De één houdt van Italiaanse hapjes, de ander van Spaanse tapas. Wat uw voorkeur ook is, Vinilux verzorgt uw event catering & party catering.

Voor uw event of party levert Vinilux Catering party catering op locatie. Of het nou in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag is, wij leveren heerlijke Italiaanse gerechten voor uw evenement of partij. Heeft u een borrel tijdens uw event of party op de planning staan en wilt u uw gasten verrassen, kies dan voor het Italiaanse Borrelhapjes. Of heeft u wellicht een bruiloft die nog een cateraar mist, laat Vinilux Catering dan uw gasten verblijden met een heerlijke Italiaanse Pasta Buffet De Luxe. Wat uw evenement ook is, Vinilux Catering weet voor ieder feest en locatie iets unieks en passends te brengen voor u en uw gasten.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Event- & party catering voor uw evenement

Een evenement brengt mensen bij elkaar, of het nou zakelijk of puur uit gezelligheid is. Wij geloven dat ieder event uniek is in zijn soort, toch staan wij altijd voor u klaar. Wij voorzien uw evenement graag van heerlijke Italiaanse gerechten. Wij denken graag met u mee voor de party catering. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Eerdere klanten waarderen daarom onze professionele partyservice. Door onze flexibiliteit weten wij altijd aan de wensen van onze klanten te voldoen. Neem contact met ons op om uw wensen door te geven, dan zorgen wij voor een professioneel ingerichte event catering voor uw feest, partij of evenement.

Top 3 redenen waarom u event catering van Vinilux Catering bij uw evenement moet hebben

 1. Meer dan 10 jaar ervaring in partyservice
 2. Vinilux werkt met alleen verse ingrediënten!
 3. Partyservice op elke locatie

Met meer dan 12 jaar in event catering over heel Nederland weet Vinilux altijd iets unieks neer te zetten voor klanten in alle steden. Of het nou gaat om een bedrijfsfeest,  evenement, party of VrijMiBo gaat, wij staan voor u klaar! Bekijk op de buffetten pagina welke Italiaanse buffetten wij kunnen bieden voor uw evenement. Uiteraard past onze professionele party catering zich graag aan uw wensen. Klik op de onderstaande button om alle buffetten uit ons assortiment te bekijken.

Wij leveren event catering op verschillende feesten.

Eerdere klanten vroegen ons als hun cateraar voor evenementen zoals:

 • Bruiloften
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Jubileum feesten
 • Tuinfeesten
 • Housewarming party’s
 • Bedrijfsfeesten
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Zomerfeesten
 • Kerstfeesten

Vul het bestelformulier met uw gegevens in. Ons partyservice team neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij kunnen wij de kleine details en uw wensen bespreken voor uw event of partij.

Bekijk alle referenties