Social Beoordelingen
4.86
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Beoordeel ons

Catering voor uw vrijdagmiddagborrel

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Om het werkleven een stuk leuker en draaglijker te maken is er de vrijdagmiddag borrel. We sluiten de werkweek graag goed af en met veel gezelligheid! Op een VrijMiBo kunnen collega’s hun band versterken en/of elkaar leren kennen. Zo kan de werksfeer worden opgekrikt en gaat de motivatie van de werknemers ook omhoog. Er zijn speciale VrijMiBo’s te vinden over het hele land maar u kunt natuurlijk ook uw eigen VrijMiBo organiseren op het werk, na al het werk. Op deze manier hoeven de werknemers niet na het werk nog naar een locatie te racen. Maar een VrijMiBo kan op elk locatie en natuurlijk kan het ook een stuk leuker zijn als het niet op werk is maar ergens anders voor de verandering.

VrijMiBo‚Äôs geeft de kans om werknemers te belonen voor al het harde werk de afgelopen week. Bij een vrijdagmiddagborrel komt er natuurlijk wel wat bij kijken, er moet namelijk genoeg drank aanwezig zijn en een lekker hapje zal ook goed van pas zijn. Daar kan Vinilux mee helpen. Voor diverse hapjes of gerechten op locatie is Vinilux de juiste catering. Heeft u uw eigen idee√ęn over het eten? Vinilux Catering denkt graag met u mee!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Vrijdagmiddagborrel voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten

Vinilux Catering heeft al jarenlange ervaring in de catering bij verschillende VrijMiBo’s in Nederland. Onze partyservice team biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook. Of het nou in Haarlem,  Utrecht of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis of op het werk. Geen locatie is ons te ver. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

Top 3 redenen waarom een VrijMiBo nodig is:

 1. Collega’s bouwen een band op onder elkaar
 2. Dé gelegenheid om informeel en ongedwongen bij te kletsen met bekenden en onbekenden
 3. Perfecte manier om het weekend in te luiden met gezelligheid

Vanuit deze gedachtegang kan de werknemer het weekend goed beginnen met een VrijMiBo. Je leert nieuwe mensen kennen, of leert je collega’s juist beter kennen. De vrijdagmiddagborrel is een goede manier om te ont-stressen van de werkdruk en je kan jezelf wat gezelligheid gunnen met vrienden, collega’s, bekenden en onbekenden. Er komen tegenwoordig steeds meer VrijMiBo’s en dat merkt Vinilux Catering ook op. Met een toenemende vraag naar catering en partyservice voor vrijdagmiddagborrels.

Catering op uw event

Los van VrijMiBo’s leveren wij ook op iedere andere evenement. In het verleden zijn wij meerdere malen gevraagd op te cateren op:

 • Bruiloften
 • Bedrijfsfeesten
 • Jubileumfeesten
 • Tuinfeesten
 • Housewarming party‚Äôs
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Zomerfeesten
 • Kerstfeesten

Heeft u een ander soort evenement? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor eventuele catering en partyservice voor uw feest, event of partij. Hierbij leveren wij op elke locatie!

Bekijk alle referenties