Uw catering, tijdelijk al vanaf 15 tot 100 personen. Volledig volgens de regels van de overheid. Direct een offerte aanvragen

Catering voor uw vrijdagmiddagborrel

Tijd om de thuiswerkers in het zonnetje te zetten!

Bestel de Borrelbox!
Voor 2 personen Levering binnen 48 uur!

Speciaal voor de thuiswerkers, de vrijdag middag borrelbox!

De oplossing tijdens het Coronavirus, in plaats van op kantoor komen we bij u thuis. Speciaal voor tijdens de social distance periode, hebben we een borrelbox samengesteld waarbij je met 2 personen kan genieten van een vrijdag middag borrel. Het perfecte cadeau als blijk van waardering voor uw personeel!

De Italiaanse Vrijdag Middagborrel bestaat uit

  • Siciliaanse Rode Wijn van Cantine Europa
  • Verse Groene Pesto
  • Coppa – Italiaanse Charcuterie
  • Taleggio – Italiaans Kaasje
  • Scrocchi met olijf – Crackers met Olijf

1 Borrelbox voor 2 personen € 34,95 - € 17,50 p.p. -

Bestel de borrelbox
Voor 2 personen Levering binnen 48 uur!

Direct een of meerdere borrelboxen bestellen?

Een vrijdag middag borrel is belangrijk, juist nu!

Ook een Borrelbox aanvragen?
Voor 2 personen Levering binnen 48 uur!

Vrijdagmiddagborrel voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten

Om het werkleven een stuk leuker en draaglijker te maken is er de vrijdagmiddag borrel. We sluiten de werkweek graag goed af en met veel gezelligheid! Op een VrijMiBo kunnen collega’s hun band versterken en/of elkaar leren kennen. Zo kan de werksfeer worden opgekrikt en gaat de motivatie van de werknemers ook omhoog. Er zijn speciale VrijMiBo’s te vinden over het hele land maar u kunt natuurlijk ook uw eigen VrijMiBo organiseren op het werk, na al het werk. Op deze manier hoeven de werknemers niet na het werk nog naar een locatie te racen. Maar een VrijMiBo kan op elk locatie en natuurlijk kan het ook een stuk leuker zijn als het niet op werk is maar ergens anders voor de verandering.
VrijMiBo’s geeft de kans om werknemers te belonen voor al het harde werk de afgelopen week. Bij een vrijdagmiddagborrel komt er natuurlijk wel wat bij kijken, er moet namelijk genoeg drank aanwezig zijn en een lekker hapje zal ook goed van pas zijn. Daar kan Vinilux mee helpen. Voor diverse hapjes of gerechten op locatie is Vinilux de juiste catering. Heeft u uw eigen ideeën over het eten? Vinilux Catering denkt graag met u mee!

Vinilux Catering heeft al jarenlange ervaring in de catering bij verschillende VrijMiBo’s in Nederland. Onze partyservice team biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook. Of het nou in Haarlem,  Utrecht of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis of op het werk. Geen locatie is ons te ver. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.


  1. Collega’s bouwen een band op onder elkaar
  2. Dé gelegenheid om informeel en ongedwongen bij te kletsen met bekenden en onbekenden
  3. Perfecte manier om het weekend in te luiden met gezelligheid

Vanuit deze gedachtegang kan de werknemer het weekend goed beginnen met een VrijMiBo. Je leert nieuwe mensen kennen, of leert je collega’s juist beter kennen. De vrijdagmiddagborrel is een goede manier om te ont-stressen van de werkdruk en je kan jezelf wat gezelligheid gunnen met vrienden, collega’s, bekenden en onbekenden. Er komen tegenwoordig steeds meer VrijMiBo’s en dat merkt Vinilux Catering ook op. Met een toenemende vraag naar catering en partyservice voor vrijdagmiddagborrels.

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
logo

Advies voor uw evenement?

We helpen graag om uw event plaats te laten vinden. Denk aan gastenlijsten, checklist, behouden van 1,5 meter en meer.

Het advies van de overheid is 6 personen, maar maximaal 100 personen zijn toegestaan binnen en 200 personen buiten.

We kijken samen graag naar een creatieve oplossing voor uw event thuis of op het werk.