Onderdeel van Vinilux Catering

Catering voor uw tuinfeest
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Een evenement of feest brengt mensen bij elkaar, informeel of formeel. Dit geld dan ook voor een leuk tuinfeest. Een tuinfeest kan om verschillende redenen worden georganiseerd. Wanneer iemand een jaar ouder is geworden, diploma heeft behaald, een jubileum of gewoon omdat het kan. Een tuinfeest is het leukst wanneer het ook op en top is aangekleed, we willen natuurlijk niet dat de gasten zich gaan vervelen. Het is dan ook belangrijk dat de gasten het feest verlaten met een volle buik en een brede glimlach op het gezicht.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Tuinfeest voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten

Het eten is altijd al een belangrijk aspect geweest op elk evenement. Met het eten houd jij je gasten tevreden en dan kunnen zij ook met een volle buik het feest verlaten. Vinilux Catering wilt hier graag bij helpen, wij weten namelijk als geen ander hoe je een feest afmaakt met een heerlijke Italiaanse catering. Naast (borrel)hapjes kunnen wij ook hele buffetten, desserts en dranken regelen voor het evenement. Heeft u uw eigen ideeën betreft het eten? Vinilux denkt graag met u mee!

Een betrouwbare cateraar

Vinilux Catering heeft al jarenlange ervaring in de catering bij diverse tuinfeesten in Nederland. Onze partyserviceteam biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook in het land. Of het nou in Haarlem,  Amsterdam of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis, op locatie of op het werk. Geen enkele locatie is ons te ver. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

Event catering op een groot scala aan feesten

Wij leveren event catering op diverse feesten. Eerdere klanten vroegen ons als hun cateraar voor evenementen zoals:

Vul het bestelformulier met uw gegevens in. Ons partyservice team neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij kunnen wij de kleine details en uw wensen bespreken voor uw event of partij. Uw tuinfeest is pas echt compleet met de catering van Vinilux.

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.