Onderdeel van Vinilux Catering

Catering voor uw trouwfeest
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Een trouwfeest ook wel het huwelijksfeest is een feest dat gehouden wordt ter gelegenheid van de huwelijksvoltrekking. Dit is een mooi moment in het leven om even bij stil te staan met vrienden, familie en bekenden. Er gaan namelijk twee mensen met elkaar trouwen en zich in het echt aan elkaar verbinden. Een trouwfeest is vaak op locatie maar kan zeker ook thuis worden gevierd. Iedereen wenst zijn feest anders en dat is ook wat een trouwfeest zo mooi maakt, elk trouwfeest is uniek.

Ongeacht dat elk trouwfeest uniek is, hebben zij allemaal wel een ding gemeen. Het eten. Elk feest is verzorgd van lekkere gerechten of hapjes, dat maakt het feest ook altijd een succes. Vinilux Catering heeft al meerdere trouwfeesten achter de rug en kunt u met plezier helpen om uw feest een succes te maken. Vinilux werkt ook graag samen met u om het een perfect trouwfeest te maken, voor u en de uitgenodigden. Wilt u bij uw evenement een Bertolli Tafel of misschien een Italiaans buffet Pasta De Luxe? Bekijk alle opties!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Trouwfeest voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten

Vinilux Catering heeft al meer dan 12 jaar ervaring in de catering bij diverse trouwfeesten in Nederland. Onze partyserviceteam biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook in het land. Of het nou in Haarlem,  Utrecht of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis, op locatie of op het werk. Geen locatie is ons te vreemd. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

Event catering voor uw trouwfeest

Een professionele catering bij u thuis, op locatie of op het werk. Geen enkele locatie is ons te ver. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

Event catering op een groot scala aan feesten

Wij leveren event catering op diverse feesten. Eerdere klanten vroegen ons als hun cateraar voor evenementen zoals:

  • Bruiloften
  • Vrijdagmiddagborrels
  • Jubileumfeesten
  • Personeelsfeesten
  • Trouwfeesten
  • Housewarming party’s
  • Partijen
  • Verjaardagsfeesten
  • Zomerfeesten

Vul het bestelformulier met uw gegevens in. Ons partyservice team neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij kunnen wij de kleine details en uw wensen bespreken voor uw event of partij. Uw tuinfeest is pas echt compleet met de catering van Vinilux.

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.