Onderdeel van Vinilux Catering

Catering voor uw Jubileumfeest
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in Jubileumfeest voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten?

Een Jubileum is een herdenking van een gebeurtenis die van een bepaald aantal jaren geleden is. Vaak wordt er op de leeftijd van 25 en 50 een jubileumfeest georganiseerd. Ook bedrijven vieren jubilea, dat wordt vaak gevierd wanneer iemand 25 jaar in dienst is. Een jubileum is dus iets om trots op te zijn wat je met vrienden, familie en bekenden mag vieren! Zo’n feest kunt u thuis vieren of op locatie, beide opties hebben de nodige voorbereidingen nodig.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Jubileumfeest voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten

Zorg dat uw jubileumfeest een succes wordt met de juiste catering. Het eten op een feest is altijd erg van belang. De gasten zullen uw feest positief terugblikken als het eten ook lekker was en dat is natuurlijk wat wij allebei willen. Wij van Vinilux Catering zorgen ervoor dat uw jubileumfeest een succes wordt. Wilt u een Italiaans buffet of toch liever Italiaanse borrelhapjes voor bij uw evenement? Heeft u uw eigen ideeën betreft de catering? Vinilux denkt graag met u mee!

Voor elk evenement uw cateraar

Los van jubileumfeesten leveren wij ook op ander soort evenementen. In het verleden zijn wij meerdere malen gevraagd om te cateren op:

  • Bruiloften
  • Bedrijfsfeesten
  • VrijMiBo’s
  • Tuinfeesten
  • Housewarming party’s
  • Partijen
  • Verjaardagsfeesten
  • Zomerfeesten
  • Kerstfeesten

Heeft u een ander soort evenement? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor eventuele catering en partyservice voor uw feest, event of partij. Hierbij leveren wij op elke locatie!

Vinilux Catering heeft al meer dan 11 jaar ervaring in de catering bij verschillende jubileumfeesten in Nederland. Onze partyserviceteam biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook in het land. Of het nou in Haarlem,  Utrecht of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis, op locatie of op het werk. Geen locatie is ons te ver. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.