Onderdeel van Vinilux Catering

Catering voor uw bruiloft
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Bij een welverzorgde bruiloft is het altijd van belang dat de gasten tevreden het feest verlaten. U wilt natuurlijk dat dit niet zomaar een bruiloft is, maar een bruiloft dat voor langere tijd in de gedachten van de aanwezigen blijft hangen. Hoe kunt u dat anders doen als met een heerlijke Italiaans buffet of hapjes? Geef uw gasten de kans om zelf hun diner samen te stellen om een buffet te plaatsen met diverse gerechten. Zo kan iedereen zijn maag vullen met waar hij/zij op dat moment zin in heeft.

Een bruiloft is een memorabel moment voor iedereen die uitgenodigd is en vooral voor de twee personen die zich in het echt verbinden aan elkaar. Het is een belangrijke gebeurtenis en die wilt u natuurlijk perfectioneren met een goed avondmaal of met heerlijke hapjes. Het eten is altijd van belang omdat dat hetgeen is wat bij blijft in de gedachtes van de gasten. Bij een bruiloft heeft iedereen ook weer de kans om oude contacten weer eens te zien wat normaal niet gebeurt. Dit kan allemaal onder het mom van een lekker hapje, Vinilux verzorgt met plezier de catering voor bruiloften op locatie. Heeft u zelf een idee voor het avondmaal of de hapjes? Vinilux denkt graag met u mee!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Bruiloft voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten

Vinilux Catering heeft zelf meer dan 10 jaar ervaring in de catering bij diverse bruiloften in Nederland. Onze partyservice team biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook. Of het nou in Amsterdam, Utrecht of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis of op het werk. Geen locatie is ons te vreemd. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

Top 3 redenen waarom het eten belangrijk is op een bruiloft

 1.   Maak de bruiloft compleet!
 2. Goede manier om waardering te tonen aan alle aanwezigen
 3. Liefde gaat door de maag

Dit zijn drie redenen die laten inzien dat het eten op een bruiloft belangrijk is en tevens de sfeermaker is. Als het eten goed is, zijn alle gasten blij en tevreden en dat maakt het feest natuurlijk 10 keer beter. Het is ook een goede manier om uw gasten te bedanken om de tijd te

Wij verzorgen de catering op uw evenement

nemen om erbij te kunnen zijn. Op zo’n romantische dag vol liefde moet er dus ook een beetje liefde door de maag gaan met een heleboel lekker eten!

Los van bruiloften leveren wij ook op iedere andere evenement. In het verleden zijn wij meerdere malen gevraagd om te cateren op:

 • Bedrijfsfeesten
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Jubileumfeesten
 • Tuinfeesten
 • Housewarming party’s
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Zomerfeesten
 • Kerstfeesten

Heeft u een ander soort evenement? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor eventuele catering en partyservice voor uw feest, event of partij. Wij leveren op elke locatie!

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.

logo

10% korting in november 2018

Boekt u in november bij ons een Catering, dan krijgt u 10% korting op de volledige boeking.

Catering moet plaats vinden voor 1 december 2018.

Catering Aanvragen