Social Beoordelingen
4.86
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Beoordeel ons

Catering voor uw bruiloft

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Bij een welverzorgde bruiloft is het altijd van belang dat de gasten tevreden het feest verlaten. U wilt natuurlijk dat dit niet zomaar een bruiloft is, maar een bruiloft dat voor langere tijd in de gedachten van de aanwezigen blijft hangen. Hoe kunt u dat anders doen als met een heerlijke Italiaans buffet of hapjes? Geef uw gasten de kans om zelf hun diner samen te stellen om een buffet te plaatsen met diverse gerechten. Zo kan iedereen zijn maag vullen met waar hij/zij op dat moment zin in heeft.

Een bruiloft is een memorabel moment voor iedereen die uitgenodigd is en vooral voor de twee personen die zich in het echt verbinden aan elkaar. Het is een belangrijke gebeurtenis en die wilt u natuurlijk perfectioneren met een goed avondmaal of met heerlijke hapjes. Het eten is altijd van belang omdat dat hetgeen is wat bij blijft in de gedachtes van de gasten. Bij een bruiloft heeft iedereen ook weer de kans om oude contacten weer eens te zien wat normaal niet gebeurt. Dit kan allemaal onder het mom van een lekker hapje, Vinilux verzorgt met plezier de catering voor bruiloften op locatie. Heeft u zelf een idee voor het avondmaal of de hapjes? Vinilux denkt graag met u mee!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Bruiloft voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten

Vinilux Catering heeft zelf meer dan 10 jaar ervaring in de catering bij diverse bruiloften in Nederland. Onze partyservice team biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook. Of het nou in Amsterdam, Utrecht of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis of op het werk. Geen locatie is ons te vreemd. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

Top 3 redenen waarom het eten belangrijk is op een bruiloft

 1.   Maak de bruiloft compleet!
 2. Goede manier om waardering te tonen aan alle aanwezigen
 3. Liefde gaat door de maag

Dit zijn drie redenen die laten inzien dat het eten op een bruiloft belangrijk is en tevens de sfeermaker is. Als het eten goed is, zijn alle gasten blij en tevreden en dat maakt het feest natuurlijk 10 keer beter. Het is ook een goede manier om uw gasten te bedanken om de tijd te

Wij verzorgen de catering op uw evenement

nemen om erbij te kunnen zijn. Op zo’n romantische dag vol liefde moet er dus ook een beetje liefde door de maag gaan met een heleboel lekker eten!

Los van bruiloften leveren wij ook op iedere andere evenement. In het verleden zijn wij meerdere malen gevraagd om te cateren op:

 • Bedrijfsfeesten
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Jubileumfeesten
 • Tuinfeesten
 • Housewarming party’s
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Zomerfeesten
 • Kerstfeesten

Heeft u een ander soort evenement? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor eventuele catering en partyservice voor uw feest, event of partij. Wij leveren op elke locatie!

Bekijk alle referenties