Onderdeel van Vinilux Catering

Catering Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Wilt u het jaar goed beginnen of gezellig met familie en vrienden kerst vieren met een smakelijk Italiaans buffet? Kies dan voor de nieuwjaarsborrel/nieuwjaarsreceptie of een kerstdiner/kerstborrel van Italiaansbuffet.nl. Italiaans Buffet heeft een heerlijk borrelassortiment voor u, speciaal voor de nieuwjaars- en kerstvieringen! De Italiaanse nieuwjaarsborrel. Wenst u er een fles Champagne of heerlijke Cava bij? Wij regelen het voor u.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering voor uw nieuwjaarsreceptie, bezorgt in heel Nederland!

Vinilux is een cateraar die in heel Nederland een catering kan verzorgen. Dit al meer dan 12 jaar. Naast de catering door het jaar heen voor uw bedrijfsfeest of evenement (of bij een particulier thuis) verzorgt Italiaans Buffet van Vinilux graag de nieuwjaarsborrel/nieuwjaarsreceptie of kerstdiner/kerstborrel voor u.

Wat u ook wilt op uw nieuwjaarsreceptie, Vinilux heeft het

Wat denkt u van heerlijke borrelhapjes als Italiaanse olijven, Buffalo mozzarella of Rivierkreeftjes met zontomaat en oregano.

Drank bij uw evenement

Wilt u naast de hapjes ook de drank verzorgt hebben? Dat kan, vraag hiernaast uw offerte aan en geef aan dat u graag de drank ook door ons wilt laten verzorgen. Tip voor de nieuwjaarsborrel: Spaanse Cava! Bekijk hier alle borrelhapjes voor de nieuwjaarsreceptie. U kunt het zelf samenstellen. Als u liever een selectie wilt, geef dan aan dat u meerdere hapjes wilt en u graag verrast wilt worden. Wij maken er een heerlijke nieuwjaarsborrel/nieuwjaarsreceptie of kerstdiner/kerstborrel van!

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.