Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Beoordeel ons

Catering Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Wilt u het jaar goed beginnen of gezellig met familie en vrienden kerst vieren met een smakelijk Italiaans buffet? Kies dan voor de nieuwjaarsborrel/nieuwjaarsreceptie of een kerstdiner/kerstborrel van Italiaansbuffet.nl. Italiaans Buffet heeft een heerlijk borrelassortiment voor u, speciaal voor de nieuwjaars- en kerstvieringen! De Italiaanse nieuwjaarsborrel. Wenst u er een fles Champagne of heerlijke Cava bij? Wij regelen het voor u.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering voor uw nieuwjaarsreceptie, bezorgt in heel Nederland!

Vinilux is een cateraar die in heel Nederland een catering kan verzorgen. Dit al meer dan 12 jaar. Naast de catering door het jaar heen voor uw bedrijfsfeest of evenement (of bij een particulier thuis) verzorgt Italiaans Buffet van Vinilux graag de nieuwjaarsborrel/nieuwjaarsreceptie of kerstdiner/kerstborrel voor u.

Wat u ook wilt op uw nieuwjaarsreceptie, Vinilux heeft het

Wat denkt u van heerlijke borrelhapjes als Italiaanse olijven, Buffalo mozzarella of Rivierkreeftjes met zontomaat en oregano.

Drank bij uw evenement

Wilt u naast de hapjes ook de drank verzorgt hebben? Dat kan, vraag hiernaast uw offerte aan en geef aan dat u graag de drank ook door ons wilt laten verzorgen. Tip voor de nieuwjaarsborrel: Spaanse Cava! Bekijk hier alle borrelhapjes voor de nieuwjaarsreceptie. U kunt het zelf samenstellen. Als u liever een selectie wilt, geef dan aan dat u meerdere hapjes wilt en u graag verrast wilt worden. Wij maken er een heerlijke nieuwjaarsborrel/nieuwjaarsreceptie of kerstdiner/kerstborrel van!

Bekijk alle referenties