Social Beoordelingen
4.86
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Beoordeel ons

Catering Kerstfeest & Kerstborrel

Vers bereid op locatie
20+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Diverse locaties, dus altijd in de buurt!

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

Buiten is het donker en koud, huiskamers worden verlicht met een warme gloed van kaarsen. De feestdagen komen er weer aan, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw staan alweer om de hoek. Leuke kerstfeesten en kerstborrels met vrienden, familie en collega’s worden georganiseerd. Met of zonder sneeuw, het is zeker de gezelligste tijd van het jaar. Kerst is een jaarlijks feest dat belangrijk is voor iedereen, zowel groot als klein. Oorspronkelijk werd met het kerstfeest de geboorte van Jezus Christus gevierd. Dit is vandaag de dag al heel anders, want ook mensen die niet gelovig zijn, genieten van de gezelligheid rondom de kerstboom. Kortom, kerst is voor iedereen over de wereld een belangrijk feest en wordt groots gevierd.

Iets wat absoluut niet mag ontbreken bij een kerstfeest is heerlijk eten. Vinilux Catering helpt u graag met de catering van uw bedrijfsfeest of bedrijfsborrel. Voor alle evenementen levert Vinilux Catering partycatering op locatie. Of het nou in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag is, wij leveren heerlijke Italiaanse gerechten voor uw kerstfeest of kerstborrel. Heeft u een kerstfeest of kerstborrel op de planning staan en wilt u uw collega’s verrassen, kies dan voor het Italiaanse Borrelhapjes. Of heeft u wellicht een bruiloft die nog een cateraar mist, laat Vinilux Catering dan uw gasten verblijden met een heerlijke Italiaanse Pasta Buffet De Luxe. Wat uw evenement ook is, Vinilux Catering weet voor ieder feest en locatie iets unieks en passends te brengen voor u en uw gasten.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Event catering voor uw kerstfeest & kerstborrel

Een evenement brengt mensen bij elkaar, of het nou zakelijk of puur uit gezelligheid is. Wij geloven dat ieder event uniek is in zijn soort, toch staan wij altijd voor u klaar. Wij voorzien uw evenement graag van heerlijke Italiaanse gerechten. Wij denken graag met u mee voor de partycatering. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Eerdere klanten waarderen daarom onze professionele partyservice. Door onze flexibiliteit weten wij altijd aan de wensen van onze klanten te voldoen. Neem contact met ons op om uw wensen door te geven, dan zorgen wij voor een professioneel ingerichte event catering voor uw feest, partij of evenement.

 

Top 3 redenen waarom u event catering van Vinilux Catering bij uw kerstfeest moet hebben

 1.  Meer dan 12 jaar ervaring event- en partycatering
 2. Alleen verse ingrediënten!
 3. Op elke locatie uw cateraar

Met meer dan 12 jaar in event catering over heel Nederland weet Vinilux altijd iets unieks neer te zetten voor klanten in alle steden. Of het nou gaat om een kerstfeest,  kerstborrel of VrijMiBo gaat, wij staan voor u klaar! Bekijk op de buffetten pagina welke Italiaanse buffetten wij kunnen bieden voor uw evenement. Uiteraard past onze professionele partycatering zich graag aan uw wensen. Klik op de onderstaande button om alle buffetten uit ons assortiment te bekijken.

Event catering op allerlei feesten

Wij leveren event catering op verschillende feesten. Eerdere klanten vroegen ons als hun cateraar voor evenementen zoals:

 • Bruiloften
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Jubileum feesten
 • Personeelsfeesten
 • Tuinfeesten
 • Housewarming party’s
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Zomerfeesten

Vul het bestelformulier met uw gegevens in. Ons partyservice team neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij kunnen wij de kleine details en uw wensen bespreken voor uw event of partij. Uw kerstfeest of kerstborrel is pas echt compleet met de catering van Vinilux.

Bekijk alle referenties