Onderdeel van Vinilux Catering

Catering Italiaans Buffet Abcoude voor personeelsfeesten
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in Abcoude?

Zoekt u een traiteur of cateraar voor de partyservice van uw personeelsfeest of een ander soort feest of partij in Abcoude en wilt u een keer wat anders dan de standaard bittergarnituur? Dan bent u bij Vinilux Catering Italiaansbuffet.nl bij het juiste adres! Italiaansbuffet.nl biedt u heerlijke afwisselende Italiaanse buffetten op locatie. Zo leveren wij bij uw bedrijfsfeesten en bij u thuis. Bestellen is eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Partyservice op uw feesten en evenementen

Catering Italiaans Buffet in Abcoude voor uw Borrel?

Catering Italiaans Buffet in Abcoude voor uw Borrel?
Organiseert u een borrel of receptie? Ook hier is aan gedacht! Italiaanse Borrel maken van een nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest borrel of een ander feest of evenement een smakelijke en speciale aangelegenheid. Een borrel in Italiaanse stijl voor het door u aangegeven aantal personen, waarbij u zelf een menu kunt samenstellen of u laat zich verrassen. Wij garanderen een heerlijke en gevarieerde menu met smaken waarvan u en uw gasten van zullen smullen. Bekijk hier de Italiaanse Borrelhapjes pagina.

Catering Italiaans Buffet en partyservice op locatie in Abcoude

Catering Italiaans Buffet en partyservice op locatie in Abcoude
Waar u het zich kunt bedenken, Vinilux Catering catert voor u de Italiaanse buffetten op locatie in Abcoude. Viert u uw feest in een partycentrum, organiseert u een voor uw collega’s een personeelsfeest op kantoor, of viert u uw feest thuis en wenst u bij deze feesten een heerlijk Italiaans buffet? Geen probleem voor Vinilux Catering Italiaansbuffet.nl, wij leveren u service op maat.

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.