Uw catering, tijdelijk al vanaf 15 tot 100 personen. Volledig volgens de regels van de overheid. Direct een offerte aanvragen

Catering voor uw Housewarming party

Vers bereid op locatie
23+ jaar ervaring!
Gratis bezorging en schoonmaak
Levering in heel Nederland!

Een housewarming party is een feest dat wordt gehouden wanneer iemand in zijn of haar nieuwe huis intrekt. Zo kan iedereen in een keer het nieuwe huis zien met een klein of groot feest. Elke housewarming party is anders, de een viert het graag groot met alles erop en eraan en de ander juist klein met alleen wat hapjes en gezelligheid. Dat is natuurlijk het mooie eraan, jij kan je eigen housewarming organiseren hoe jij het wilt. Met leuke activiteiten, een tour door het huis, muziek en natuurlijk eten en drinken. Met dat laatste kan Vinilux Catering helpen.

Passie en zorg voor de Italiaanse keuken en catering

De Italiaanse keuken is een van de lekkerste keukens ter wereld. Voor iedereen wat wils, zowel lekkere vlees, vis, en vegetarische gerechten. Ons Italiaanse concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet.

Vraag offerte aan
Of neem contact met ons op.
logo

Vanaf 1 Juni is er weer meer mogelijk en kunnen we events voor je cateren tot 30 personen.

Vanaf 1 Juli tot 100 personen.

We kunnen zorgdragen voor een fullservice pakket met personeel of we zorgen dat we heerlijke gerechten, buffetten of borrelplateaus bij je bezorgen.

Uiteraard zullen wij de richtlijnen en hygienecodes van het RIVM blijven opvolgen.

Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.