Onderdeel van Vinilux Catering

Catering Bedrijfsfeest & Personeelsfeest
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in ?

In het bedrijfsleven werken verschillende medewerkers, verspreid over verschillende afdelingen. Het marketingteam regelt de marketing, de klantenservice staan de klant ter woord en de directeuren overleggen over de visie van het bedrijf. Als we kijken naar de productiviteit van al deze medewerkers, dan zijn deze afhankelijk van verschillende factoren. Eén belangrijke factor daarvan is samenhorigheid met collega’s.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Catering voor uw personeelsfeest

Voor de omzet en de ambities van een bedrijf is het belangrijk dat de productiviteit gestimuleerd wordt. De vraag die hier als eerste bij wordt opgeroepen, is: hoe zorg ik er voor dat mijn collega’s meer gemotiveerd raken en op hun gemak voelen om zo de productiviteit te kunnen verhogen? Samenhorigheid is hierbij de oplossing. Eén van de veelgebruikte manieren om de samenhorigheid en de sfeer tussen collega’s te verhogen is met behulp van bedrijfsfeesten, ook wel personeelsfeesten genoemd.

Bedrijfs- of personeelsfeesten zijn voor een organisatie dé kans om onderlinge vriendschappen tussen werknemers te laten ontstaan. Los daarvan is het natuurlijk vanuit het bedrijf ook een ideale manier om alle werknemers te bedanken voor al hun inzet en toewijding aan het bedrijf. De waardering die de werknemer daarbij ontvangt zal hij of zij omtoveren tot meer motivatie. Dit komt de productiviteit tegemoet. Een bedrijfsfeest of personeelsfeest is helemaal af met de juiste catering. Vinilux verzorgt met plezier de catering voor elk bedrijfsfeest of personeelsfeest bij u op de locatie. Wilt u bij uw evenement een Italiaans Pasta Buffet De Luxe of toch liever voor u en uw collega’s heerlijke Italiaanse Borrelhapjes? Vinilux Catering denkt graag met u mee!

Bedrijfsfeest voorzien van heerlijke Italiaanse gerechten

Vinilux Catering heeft zelf meer dan 12 jaar ervaring in de catering bij verschillende bedrijfsfeesten in Nederland. Onze partyservice team biedt op iedere locatie Italiaanse gerechten en catering, waar dan ook. Of het nou in Haarlem,  Utrecht of in Groningen is, wij leveren een professionele catering bij u thuis of op het werk. Geen locatie is ons te vreemd. Bekijk hieronder voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Bekijk de buffetten door op onderstaande button te klikken.

 

Top 3 redenen waarom uw organisatie een bedrijfsfeest moet organiseren

 1. Leer de werknemers binnen de organisatie kennen!
 2. Goede manier om werknemers te bedanken voor hun inzet
 3. Verhoog de productiviteit van medewerkers binnen de organisatie

Vanuit deze gedachtegang kan een ondernemer een bedrijfsfeest, los van een gezellig event, ook zien als investering. Immers, een gewaardeerde en gemotiveerde medewerker is een blije medewerker met een verhoogde productiviteit. Dit is dan ook de reden dat dit soort events voor collega’s steeds vaker worden georganiseerd. Dit merken wij van Vinilux Catering natuurlijk zelf ook, met een toenemende vraag naar catering en partyservice voor bepaalde evenementen voor collega’s en personeelsleden.

 

Los van bedrijfsfeesten leveren wij ook op iedere andere evenement. In het verleden zijn wij meerdere malen gevraagd op te cateren op:

 • Bruiloften
 • Vrijdagmiddagborrels
 • Jubileum feesten
 • Tuinfeesten
 • Housewarming party’s
 • Partijen
 • Verjaardagsfeesten
 • Zomerfeesten
 • Kerstfeesten

Heeft u een ander soort evenement? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor eventuele catering en partyservice voor uw feest, event of partij. Hierbij leveren wij op elke locatie!

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.