Onderdeel van Vinilux Catering

Cateraar en Traiteur voor uw Personeelsfeest in Arnhem
Italiaansbuffet.nl wordt beoordeeld met 4.67/5 Door 3 bedrijven en particulieren
Bekijk en beoordeel zelf

Gratis bezorg- en ophaalservice
Servies en bestek ongespoeld retour
Inclusief gratis servies, bestek en aankleding
Gratis opbouw van het buffet

Naar wat voor catering bent u op zoek in Arnhem?

Traiteur voor uw evenement of personeelsfeest in Arnhem

Op zoek naar een traiteur in Arnhem voor uw personeelsfeest of een ander evenement en zoekt u wat anders dan de standaard buffetten? Kies dan voor de partyservice van Vinilux en ga dan voor een heerlijk Italiaans buffet van Italiaansbuffet.nl! Kiest u voor Italiaansbuffet.nl dan kiest u voor iets speciaals, bijzonder geserveerde buffetten, heerlijke gerechten en smakelijke Italiaanse hapjes. Vraag naar de mogelijkheden van onze partyservice en zie wat wij op uw personeelsfeest of ander evenement kunnen betekenen!

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Partyservice op locatie voor personeelsfeesten en thuis in regio Arnhem

Italiaansbuffet.nl is uw traiteur op uw gewenste locatie. Waar u uw personeelsfeest of evenement ook organiseert, Vinilux Catering levert u partyservice op maat. U hoeft alleen de bestellijst in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, zodat we alles nog eens met elkaar kunnen doornemen en uw eventuele speciale wensen kunnen bespreken.

Catering of partyservice voor uw borrel in Arnhem?

Op zoek naar een cateraar en traiteur voor uw borrel of catering op locatie? Wij hebben voor elke gelegenheid een oplossing. Zo is er speciaal voor de vrijdag middagborrel, nieuwjaarsrecepties, feesten en evenementen een Italiaanse Borrelhapjes menu samengesteld. Deze borrel kunt u ook zelfs samenstellen! Maar natuurlijk kunt u zich ook laten verrassen met verschillende hapjes, wij stellen het graag voor u samen. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens versturen via het contact formulier en aangeven voor hoeveel gasten het is, en wij doen de rest. Met Italiaansbuffet.nl heeft u een heerlijke borrel met Italiaanse antipasti en fingerfood!

Bekijk alle referenties

Italiaanse catering bij u thuis of op kantoor?
Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden.

Hieronder een overzicht van onze referenties waar we een of meer cateringen voor hebben mogen verzorgen. Soms met Tapas, soms een Italiaansbuffet of sushi.

Naast catering voor grote organisaties en overheden verzorgen wij ook de catering bij particulieren thuis.